Slå forretningsrejsen til Cuba sammen med ferien og få en fantastisk tur

I mange år var Cuba mere eller mindre lukket land. Siden 1960, hvor USA indførte en handelsblokade mod Cuba, har handel med Cuba reelt set ikke været muligt. Men i de senere år har der efterhånden blæst mildere vinde over Cuba, og i april sidste år genetablerede USA så de diplomatiske forbindelser med Cuba. Dermed er vejen banet for helt nye muligheder i forhold til Cuba.

Kombiner forretning og ferie
Hører du til dem, der gerne vil undersøge en forretningsmulighed på Cuba, er det oplagt at slå forretningsrejsen på Cuba sammen med en ferie. Så kan du forene forretning og fornøjelse.

Når du bestiller din rejse hos et af de rejsebureauer, der arrangerer Cuba rejser, kan du jo samtidig få lidt gode råd om landet, befolkningen, normer og skikke og meget andet. Det er godt at vide, inden du skal tale forretning med cubanerne.

Forskellige skikke og normer
Skik og brug er som bekendt meget forskellig i forskellige lande. Og det gælder også, når det drejer sig om handel. Derfor er det godt at undersøge lidt om forholdene, inden du kaster dig ud i et forretningseventyr på Cuba. Så det netop bliver et eventyr og ikke en dårlig historie.

Det bedste du, kan gøre, er at alliere dig med en, der kender landet og befolkningen. Det kan være en cubaner eller en dansker bosat på Cuba. Hvis du slår ferien og forretningsrejsen sammen, kan du bruge noget af tiden på at sondere markedet – og resten af tiden på at slappe af og se og nyde det smukke land med den charmerende befolkning.

Spændende udvikling på Cuba
Cuba er i gang med en spændende udvikling, og der er ingen tvivl om, at Cuba vil forandre sig meget i de kommende år. Det vil være interessant både at opleve og være en del af den udvikling. Vil du det, er det nok med at skynde sig, inden andre har været der først.

Uanset, om dit primære formål med en rejse til Cuba er forretning eller ferie, vil du uden tvivl få en oplevelse for livet her i det charmerende, smukke og farverige land, der ligger godt og lunt placeret midt i Caribien.

Et lille ekstra tip til sidst, til dig som gerne vil have din pleje- og hårprodukter med på ferien, er at købe sig de nye rejse-størrelser, som de fleste store brands er begyndt at lave. Så kan du få dine gode produkter med, uden at de fylder en masse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *