Rygning kan ødelægge din produktivitet på jobbet

 

Der er – desværre – rigtig mange danskere, der ryger. Det er en skam, for ikke nok med, at det er usundt, så har det også negative konsekvenser på baggrund af en lang række andre aspekter. Du vil blandt andet hurtigt finde ud af, at der en markant forskel på produktiviteten på de dage, du ryger og de dage, du ikke gør. Med andre ord, så vil du opleve, at din rygning i høj grad kan være med til at ødelægge din produktivitet og effektivitet, når du er på arbejde.

 

Hvis du går meget op i dit arbejde, hvad end du er selvstændig eller du derimod forsøger at opnå en forfremmelse, så er du naturligvis også interesseret i, at forøge din produktivitet, så du er mest effektiv på jobbet, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du meget hurtigt vil finde ud af, at det har negativ indflydelse, at du er ryger. Derfor lyder anbefalingen bestemt også på, at du lægger cigaretterne på hylde, når du er på arbejde – og selvfølgelig gerne også i fritiden.

 

Hvorfor ødelægger rygning min produktivitet?

Der er faktisk op til flere årsager til, at rygning kan være med til at ødelægge din produktivitet. Først og fremmest, så skal det naturligvis gøres klart, at der er rigtig mange rygere, der holder mange rygepauser i løbet af en arbejdsdag, der i stedet kunne have været brugt på effektivt arbejde. Oftest har sådanne rygepauser en varighed på 10-15 minutter, mens de afholdes 4-5 gange om dagen for mange rygere – det er op mod en time, der går spildt hver dag.

 

Ydermere, så er der også mange rygere, der både bliver ufokuserede og ineffektive, når deres rygetrang presser på. Det stopper dog ikke her, for efter, du har været ude at ryge, så vil de mange skadelige stoffer gør din krop mere træt, hvilket kan være med til at forværre din produktivitet, da du begynder at falde hen. Derfor er der bestemt også rigtig mange gode grunde til hvorfor, du bør vælge at stoppe med at ryge – både af hensyn til dit arbejde og dit helbred.

 

Hvordan kan jeg stoppe med at ryge?

Der findes op til flere metoder, der kan tages i brug, hvis du har et ønske om, at stoppe med at ryge. Der findes nemlig mange rygestopmidler på det danske marked. Det skal dog gøres klart, at det ikke er alle midler, der er lige effektive. Der er f.eks. mange, der forsøger sig med tyggegummi og plastre med nikotin, men det er sjældent, at det er noget, der har en mærkbar effekt. Du bør i stedet søge i retning af en e-cigaret.

 

Der er rigtig mange danskere, der har haft stor succes med at stoppe med at ryge vha. en e-cigaret. Det kræver blot, at du lader den op og fylder den med e-væske, hvorefter du kan dampe løs. Hvis du allerede har investeret i en e-cigaret eller ønsker at investere i den første af slagsen såvel som noget e-væske, så find e juice her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *