Noget, du kan overveje, når du vælger skabe til arbejdspladsens omklædning

Rigtig mange arbejdspladser rundt om i landet fokuserer i stigende grad på medarbejdernes sundhed og livsstil. Dette indebærer rigtig ofte også, at arbejdspladserne forsøger at påvirke medarbejderne i en sundere retning. Dette har medført, at mange virksomheder har små fitnesslokaler, kondicykler og løbebånd, eller at de forsøger at påvirke kollegaerne til at cykle på arbejde.

 

Men for at opretholde denne sunde livsstil er det også vigtigt, at dine medarbejdere har mulighed for bad og omklædning på arbejdspladsen. Dette kan være et større projekt, men for mange er det i sidste ende godt givet ud, da det faktisk kan måles på bundlinjen. For at hjælpe din virksomhed godt på vej mod at implementere gode lokaler til dét formål kommer vi her med 5 ting til overvejelse, når du vælger skabe til arbejdspladsens garderobeskabe.

 

Der findes skabe til at udnytte pladsen

Naturligvis skal et fitnesslokale på arbejdspladsen ikke fylde alverden, men ikke desto mindre er det vigtigt og dejligt at have. Pladsen skal desuden også gå på at have denne omklædning, men hvad så hvis pladsen er trang og sparsom? Dette er værd at overveje, og hvis det er tilfældet for dig, så besøg dette link med skoleskabe og garderobeskabe som eksempelvis også fås i Z-formation, som er yderst oplagt til lokaler med sparsom plads.

 

Skabe med plads til bøjler

Har du en arbejdsplads, hvor skjorte, jakkesæt, blazere og lignende fra tid til anden påføres? Så er det selvfølgelig værd at overveje, om ikke dine skabe skal have plads til at hænge bøjler i – og om ikke bøjlerne i forvejen skal hænge der. Det er vigtigt at huske, at det handler om at gøre det så nemt som muligt for medarbejderen at bruge dit lokale fremfor det lokale fitness. Derfor er det blandt andet vigtigt at huske sådanne ting.

 

Passende skabsfacader og farver

Enhver virksomhed har sin egen personlighed. Dette indebærer farver, logoer og tanker om sig selv. Disse ting må gerne følge med ned i fitnesslokalet – dog uden at det bliver for meget. Man skal ikke minde de ansatte om, at de går i fitness for virksomhedens skyld. På den anden side må man gerne minde dem om, at virksomheden nemt og frit giver dem muligheden for at træne lidt. Dette gør man blandt andet ved at give dem kvalitet og ved at medbringe virksomhedens kultur ned i lokalet – eksempelvis med skabsfacader i firmaets farver eller bøjler med eget logo.

 

Lette at holde rene

Det kan være en svær balance, hvor mange ressourcer man skal bruge på garderobeskabe og skoleskabe på en arbejdsplads. De ansatte skal have lyst til at bruge dem, men de skal heller ikke være lavet af guld. Derfor er det vigtigt at vælge skabe mht. kvalitet, udseende, samt hvor lette de er at holde rene og pæne. Alle tre er vigtige og går ofte hånd i hånd.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *