Inspiration til firmajulegaver i 2016, der giver glade medarbejdere

Pludselig er sommeren gået og der er en masse der skal hentes ind efter sommerferien, også kan tiden til at få styr på firmajulegaverne godt ende med at blive knap. Jo før man er ude, des bedre tid har man også til i ro og mag og finde nogle rigtige gode gaver til medarbejderne – og få nogle gode priser.

I det kommende vil vi derfor komme med nogle forslag til gode firmajulegaver, som kan give glade medarbejdere. Her vil være fokus på julegaver som understøtter en aktiv livsstil, og udgangspunktet er at aktive mennesker er lig med glade mennesker, som mange undersøgelser viser. Der er rigtig mange mennesker som gerne vil være mere aktive, så tanken er at man ved at give medarbejderne nogle gaver som gør en aktiv hverdag lettere, nemmere, sjovere eller måske lettere at komme i gang med, kan hjælpe medarbejderne til at blive lidt mere aktive og dermed lidt gladere. Det er selvfølgelig ikke alle medarbejdere der vil blive mere aktive og mere glade af en speciel gave, men for nogle vil det gøre en forskel. Gaveidéerne tager udgangspunkt i de 2 vel nok mest populære, og nemmest at komme i gang med, motions-aktiviteter – cykling og løb.

Cykeludstyr eller cykeltøj
Der er flere og flere danskere der er begyndt at cykle, hvilket nok skyldes flere ting – både at det er en billig transportmetode, men især også de sundhedsmæssige fordele der er ved at tage jernhesten på arbejde, spiller nok en stor rolle de her år, hvor der i samfundet er kommet langt mere fokus på sundhed og motion. Medarbejdere der cykler på arbejde engang i mellem, eller oftere, kan hjælpes til at gøre det endnu oftere, ved at give dem noget godt udstyr i julegave.

Et godt sæt cykeltøj, en jakke eller et par gode cykelsko er 3 udstyrs-typer, som vil gøre det både sjovere og mere bekvemt at cykle til og fra arbejde – især i de måneder der måske ikke lige er oplagt til det vil et ordentlig sæt cykeltøj gøre en forskel, så kan man holde varmen, uden at svede som en vanvittig. De enkelte medarbejdere kan selvfølgelig bare købe sig noget cykeludstyr selv, men det er nok et sted hvor mange hygge-cyklister ikke vil ofre penge, fordi tanken er at ”det gør da ingen forskel med udstyret”, så ved at forære det som gave giver man dem muligheden for at se hvilken forskel det rent faktisk gøre.
Se et bredt udvalg kvalitets cykeludstyr til gode priser hos Cyclingshop.dk her.

Løbetøj eller løbeudstyr

Her er det lidt samme historie som med cykeludstyret – i takt med at der er kommet mere og mere fokus på sundhed og motion i samfundet er antallet af løbere herhjemme også steget. I forhold til cykling kan der selvfølgelig være en udfordring i forhold til distancen til og fra arbejde – hvor 10-20 km. rimelig nemt kan klares på en cykel er det en noget større udfordring som ren løbetur.

Her kan man jo så løbe til toget eller bussen, måske et par kilometer, også får man stadig alle fordele ved at holde sig i gang. Idéen er så igen den samme som med cykeludstyret – især løbetøj vil gøre en forskel for hygge-løberen der ikke har ville bruge penge på udstyr. Løbesko kunne selvfølgelig også være oplagt, men det har de fleste der løber til tider, nok. Man kan også overveje pulsur, kompressionsokker og noget andet lækkert løbeudstyr.
Hos Billigsport24.dk findes et stort udvalg af løbetøj- og udstyr, hvor prisen er holdt på et lavt niveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *