Arbejdspladsens lokaler er en vigtig del af arbejdsmiljøet – tag arbejdsmiljøuddannelsen og lær mere.

Arbejdsmiljø er en vigtig del af din virksomhed, og skal prioterieres lige så højt som virksomhedens andre kerneområder. Undersøgelser indenfor arbejdsmiljø viser, at et sundt og velfungerende arbejdsmiljø skaber bedre produktivitet og øget konkurrenceevne for virksomheden. Et godt arbejdsmiljø er med at til at sikre at medarbejderne føler sig godt tilpas, undgår stress og i det hele taget trives på deres arbejdsplads.

I virksomheder hvor der er mere end ni ansatte, er der lovkrav om at nedsætte en arbejdsmiljøgruppe med både en udpeget arbejdsleder og en tilvalgt arbejdsmiljørepræsentant. Både lederen og repræsentanten af arbedjsmiljøgruppen skal tage en lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse indenfor tre måneder efter, at de er blevet udvalgt. Ønsker du at vide mere om arbejdsmijøuddannelsen, eller vil du vide hvor du eller din medarbejder kan tage arbejdsmiljøuddannelsen så følg linket her.

Hvad får man ud af en arbejdsmiljøuddannelse?

Arbejdsmiljøuddannelsen er obligatorisk, når du arbejder med arbejdsmiljø i din virksomhed.

Under arbejdsmiljøuddannelsen får du eller din medarbejder mulighed for, at lære mere om de krav der stilles til din virksomhed og jeres arbejdsmiljøindsats som arbejdsmiljøcertificeret virksomhed. Arbejdsmiljøuddannelsen tager i høj grad udgangspunkt i arbejdspladsen. Der er blandt andet fokus på at forebygge dårligt arbejdsmiljø, og på at skabe viden omkring sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen.

Når du eller din medarbejder har færdiggjort arbejdsmiljøuddannelsen, har du lov til minimum 1,5 dags supplerende kursus pr. år. Det skal sikre, at du får nye relevante kompetencer indenfor din faglighed, og det sikrer samtidigt, at du kontinuerligt udvikler dine evner indenfor arbejdsmiljø.

De rette kontorlokaler kan booste virksomhedens arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø skabes, i høj grad, ud fra de rammer du og dine medarbejdere til dagligt færdes i. Det er utrolig vigtigt at kontorpladsen kan leve op til de behov, som der er i din virksomhed. Det gælder både i forhold til størrelsen på lokalerne, antallet af medarbejdere, kontormøblerne der er til rådighed samt hvorvidt der er for varmt eller for køligt i lokalerne. Er I en lille virksomhed kan der være fordele i, at slå sig sammen med en anden virksomhed og dele kontorlokaler, så I, på den måde, både deler udgifter men også faglig sparring og evt. kunder imellem jer. Leder du efter et nyt kontor til din virksomhed, eller har du behov for flere lokaler kan du overveje at leje et kontor. Her finder du kontor til leje.

Skal du finde dit første kontor til din nye virksomhed, eller har I blot behov for et nyt kontor for at sikre et bedre arbejdsmiljø, så er der mange ting i skal have for øje. Først og fremmest skal I overveje, om der er behov for møblerede kontorlokaler. Derudover er det vigtigt at sikre en god WiFi forbindelse, som er essentielt i det meste arbejde i dag. Mange kontorudlejninger tilbyder i dag ekstra services som fx rengøring og telefonpasning. Det kan være en stor fordel for mindre virksomheder, som ikke har tid eller ressourcer til at håndtere en masse praktisk, men hellere vil holde fokus på arbejdsmiljøet og de andre kerneværdier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *